Presentació

Aquest blog neix amb un objectiu clar. L’objectiu de mostrar a totes les persones d’aquest món, però sobretot als estudiants que vénen a cursar els seus estudis a Barcelona, com és la vida en una residència universitària com és el CMU Ramon Llull. Per tant, en aquest blog s’explicaran totes les aventures, festes i experiències que els col·legials viuen dia a dia en aquest col·legi major, al que ja anomenen llar.

Respecte a l’autora d’aquest blog que us narrarà el dia a dia dels col·legials, el meu nom és Cati Neus Nicolau i sóc una estudiant de primer de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sóc de Mallorca i vaig elegir aquesta residència per passar una de les millors etapes de la meva vida, la vida universitària, segons diuen.

Pel que fa el títol d’aquesta pàgina, Vida Coetània significa la vida immediata, el que estem vivint en cada moment. Però, a més, és el títol d’una de les principals obres del beat Ramon Llull, al qual la residència fa honor i porta el seu nom.

Esper que us aporti informació rellevant i us animi a viure aquestes magnífiques experiències, que només es poden viure una vegada a la vida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s