Concert col·legial

Text: Toni Álvarez Aguiló

Concert

Dins la vida residencial apart de les festes, els estudis i la rutina diària, també hi ha temps i espai per a moments carregats de passió. Moments agredolços plens de sentimentalisme, on s’entrecreuen les  infinites instantànies que han marcat aquest curs 2018-2019.

Un d’aquests moments és, sens dubte, el concert col·legial de final de curs que vam celebrar el passat 27 de maig. Un acte protagonitzat pels col·legials, qui vam tenir l’oportunitat d’expressar mitjançant la música aquell missatge que amb paraules se’ns era impossible de transmetre.

El concert, presentat per les veteranes, Ana Llena i Clara Neris, va començar amb l’actuació de l’orquestra col·legial,  seguit pel musical “Grease Llull” representat pel Cor, resorgit després de l’esforç incansable de Maria Bel Campaner, qui cada diumenge a les 22:00h ha omplert d’alegria les hores finals de cada cap de setmana.

Al llarg de la vesprada, vam poder gaudir de diferents actuacions protagonitzades per diversos grups de col·legials qui, amb estils totalment diferents, van arribar a omplir de màgia una Capella totalment plena i expectant.

Per acabar, l’actuació final del Cor va posar punt i final a un any on la residència i nosaltres, els qui l’habitem i li donem vida, hem guanyat només pel simple fet de coincidir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s