Col·loqui amb Joan Tardà

Text: Toni Álvarez

El passat dilluns 18 de febrer vam rebre la visita de Joan Tardà i Coma, catedràtic de llengua i literatura catalanes, llicenciat en filosofia i lletres i professor de secundària entre d’altres. A més a més, actualment exerceix de portaveu del grup parlamentari Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Congrés dels Diputats.

Amb una trajectòria política molt extensa, amb militàncies a diferents partits i amb l’experiència del final del règim franquista i posterior transició cap a la democràcia,  l’objectiu principal d’aquest col·loqui era poder plantejar-li una sèrie de qüestions de cert interès i relació amb l’actualitat política, social i cultural del país.

Degut al gran nombre d’assistents previstos, entre col·legials, ex-col·legials i altres, l’acte va traslladar-se per motius logístics a la capella, on varem poder gaudir d’un ambient familiar i favorable al plantejament de preguntes, moltes de les quals van haver de quedar sense formular-se per manca de temps.

L’acte va ser introduït per Sergio Moreno i mediat per Miquel Amengual, amb unes breus paraules inicials del nostre convidat. Els temes principals giraren entorn a la situació político-social catalana, el procés judicial obert que implica a les preses i presos polítics catalans, el conflicte pressupostal i la convocatòria d’eleccions, i l’ascens del feixisme a les institucions estatals i europees.

Els col·legials vam poder gaudir d’una vetllada molt interessant, amb un referent de la política i el diàleg com Joan Tardà, qui no va deixar a ningú indiferent.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s