Teatro: Burundanga

El passat dimarts 29 de maig va tenir lloc la representació de l’obra teatral “Burundanga” a la capella del Col·legi Major Ramon Llull. Un petit grup de col·legials del Col·legi (Javier Moreno, Eudald Vicens, Cata Salvà, Juan Rafel Serra, Joan Llobera, Júlia Calvet, Miquel Amengual, Pau Feo, Paula Isern, Lucía Pastor, Irene Navarro) va protagonitzar l’obra, sota la direcció de Pau Sastre.

El públic i les rialles van omplir la capella i els col·legials van poder gaudir d’aquest moment especial amb la resta de companys/es que actuaven.

Sinopsi: Berta, una jove estudiant, està embarassada de Manel, la seva parella, però encara no s’ha atrevit a dir-li-ho. I és que no sap què fer, no sap ni si el Manel realment l’estima.

La seva companya de pis li ofereix la solució: burundanga, la droga de la veritat, una substància que provoca la sinceritat més autèntica.

Si és administrada a Manel, podrà saber la veritat sobre tot el que desitgi. Berta decideix fer-ho, li dóna la droga i descobreix el que pretenia i altres veritats molt més inesperades que fan estellar conseqüències imprevisibles.

– Eva Sanz

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s