E-tech Racing

Els col·legis ma

 

jors donaran suport un any més a l’equip de Formula Student e-Tech Racing de la EEBE UPC! Després de la profitosa col·laboració de la temporada anterior, els col·legis es reafirmen en la seva voluntat d’apostar per ampliar la formació i emprenedoria dels seus col·legials, així com potenciar el desenvolupament de les tecnologies de mobilitat sostenible, ja que el monoplaça és totalment elèctric.

La Formula Student és reconeguda com la competició d’enginyeria més important a nivell universitari. Amb l’objectiu de donar l’oportunitat a estudiants d’enginyeria d’expandir la seva formació, els enfronta al repte de crear un vehicle de competició des de zero fins a fer-lo competir a circuits emblemàtics com Montmeló, Hockenheim o Silverstone.

Els encoratjadors resultats de la temporada anterior, on l’equip va lluitar amb els millors equips espanyols a les proves estàtiques i va aconseguir debutar a les dinàmiques, només fa pensar en un altre salt qualitatiu per aquest any.

Els integrants de l’E-Tech Racing, entre els integrants del qual es troba l’antic col·legial del CMU Ramon Llull, l’Ernest Ruiz, es troben actualment començant la fabricació del seu tercer monoplaça, pel qual comptaran amb l’ajuda dels col·legis majors.

Podreu conèixer més de les aventures de l’equip des del portal web. A més, el proper 22 de març podreu assistir al CMU Ramon Llull a la presentació del projecte per part dels integrants, on podreu veure també el monoplaça de la temporada passada. Hi esteu tots convidats!

IMG_0063DSC03046

Si esteu impacients podeu fer una visita a les seves xarxes socials o al seu web, i si esteu tan il·lusionats com nosaltres no dubteu en contactar amb ells!

Web: http://www.etechracing.es/

Facebook: https://www.facebook.com/eTechRacing

Twitter: @eTechRacing

Youtube: https://www.youtube.com/user/EUETIBeTechTV

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/euetib-e-tech-racing

Instagram: https://www.instagram.com/etechracing/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s