Jornades solidàries

El diumenge 18 de desembre, la comissió de solidaritat del CMU Ramon Llull va organitzar dues activitats destinades a recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany ha tractat sobre les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Una bona xocolata calenta va ser el que es van trobar aquells que van entrar al recinte de l’Escola Industrial per l’entrada del carrer Viladomat diumenge al matí. 10 col·legials van col·laborar en l’organització, muntatge i venda de la xocolata, gentilesa del servei de menjador del Col·legi.

Ja al vespre, es va organitzar un bingo solidari al Bar de l’Elena. Bona participació i molta diversió en un acte desinteressat.

En total s’han recaptat 150€, que han estat donats de manera íntegra a La Marató.

Prèviament a aquesta jornada, el dimarts 22 de novembre vam rebre la visita de Míriam Martí, biòloga i màster en comunicació científica per la UPF, que ens va presentar La Marató d’enguany i va fer quatre pinzellades sobre les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

També en aquesta entrada ens agradaria fer menció a la participació per part del col·legials en el Gran Recapte d’Aliments, que finalment ha recollit una bona quantitat d’aliments destinats a aquells més necessitats. Menció especial al servei de menjador que també va ajudar de manera significativa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s