BATALLA A SEATTLE

                                  timthumb

El passat dimecres, la comissió de cultura ens va proposar veure la pel·licula Batalla a Seattle, dirigida per Stuart Townsend.

La pel·lícula tracta sobre el conflicte que es va provocar a Seattle a causa d’una manifestació contra la cimera de l’ Organització Mundial de Comerç (WTO). Durant tres dies, les batalles entre la policia i els activistes, cada cop més nombrosos, van provocar el descontrol absolut en la ciutat. Manifestants d’ arreu dels Estats Units es van unir a la protesta, fet que les forces de seguretat de la ciutat no estaven preparats per gestionar i que van resoldre mitjançant una repressió indiscrimnada.

batallaenseattle2

A continuació, els col·egials van tenir l’ oportunitat de reflexionar sobre la importancia i repercussió d’ aquests aconteixements amb Xavi Cava.

Els fets de Seattle, es consideren l’ inici de del moviment anti-globalització, atés que van ser capaços d’ unir moviments socials i polítics molt diferents i aconseguir fer saber a la opinió pública internacional la influència que estaven assolint grans institucions econòmiques internacionals com el FMI o el Banc Mundial.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s