No tothom és apte

Una vegada passats els tres primeres mesos del curs escolar, hem pogut descobrir que per poder formar part d’aquesta residència s’han de superar uns determinats requisits. Aquest fet és causat perquè la residència vol fomentar la participació dins els estudiants.

Segons la informació que es proporciona, els estudiants novatos han de complir una sèrie de condicions per poder renovar i poder tornar a quedar un any més al Col·legi Major, podent beneficiar-se de ser veterano/a. Durant tot el que portem de curs, s’han explicat a través d’aquest blog les diferents activitats que s’han dut a terme a la residència. Per tant, és aquí on trobam la condició. El requisit per poder renovar és haver participat a com a mínim 15 de les activitats que es realitzen durant tot el curs escolar. A més, una altra qüestió a tenir en compte és que com més activitats es té més punts s’aconsegueixen. Així doncs, les persones que tenen més punts podran elegir per l’any vinent les habitacions que els agradin més (amb bany, individuals, de 4 persones…).

Per tant, els estudiants que estan interessats en quedar un any més a fer vida de residència assisteixen a les activitats que poden per tenir l’opció de quedar i, si ho aconsegueixen, poder triar habitació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s