La residència es fa enyorar

A hores d’ara al Col·legi Major Ramon Llull ja no hi queda ningú. Tots els estudiants, després de tres mesos intensos de feina i estar fora de casa, han tornat amb la família a passar les vacances de Nadal. Però el més sorprenent és que, tot i tornar a casa i tornar a estar amb la família i els amics al poble, els estudiants han manifestat la seva enyorança cap a la residència.

Una de les col·legials entrevistades, Paula Villalonga, ha explicat que enyora molt l’ambient de la residència i les amigues fetes aquí, ja que hi ha un canvi molt dràstic en passar d’estar 24 hores amb les mateixes persones, que han acabat sent unes amigues inseparables, a no poder veure-les durant tot el Nadal. A més, afegeix que tenint en compte que la majoria dels estudiants tenen exàmens després de les vacances, a l’hora d’estudiar no és el mateix estudiar a casa sola que estudiar a la residència on vas a estudiar a la sala d’estudis i veus que tothom està a la mateixa situació. Aquest fet provoca sentir un suport moral, sentir que no estàs tota sola i que no ets l’única que has d’estudiar per les vacances.

No obstant això, afirma que la família, els amics, estar a casa i tornar  a la vida de sempre fa molta falta i, quan ets a la residència, es fa enyorar. Però també tens el mateix sentiment quan ets a casa i notes que et fa falta l’ambient de la residència.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s