Els estudiants aporten el seu talent musical

Com a darrer acte abans de les vacacions de Nadal, el Col·legi Major Ramon Llull sempre organitza un concert a càrrec dels estudiants. Per tant, aquest concert és íntegrament realitzat pels alumnes i per l’orquestra, formada pels propis col·legials, d’aquesta residència. Això suposa que cada any el concert sigui diferent, ja que cada any entren col·legials nous i aporten cada un el seu talent.

 2014-12-17 22.06.49 2014-12-17 22.18.09

El concert d’aquest any va poder comptar amb la participació de l’orquestra, com a grup musical tradicional, que va interpretar les típiques cançons de Nadal, i una desena d’estudiants que van tenir el valor de demostrar el que és per ells la música cantant i tocant diversos instruments, el piano, la guitarra… Així doncs, la capella, allà on es va dur a terme l’actuació, no va poder oferir un espai suficient ja que tots els col·legials no hi van cabre i es van haver de quedar drets. Però el més important que es va poder percebre va ser el suport entre els uns i els altres.

        2014-12-17 22.32.54 2014-12-17 22.45.47

Per finalitzar l’actuació, un estudiant molt conegut a la residència va pronunciar un petit discurs que va fer riure a tothom però que al mateix temps va explicar què significa estar aquí on estem. Per aquest motiu va acabar el discurs dient: “Nosaltres tots som una família, la família de la Ramon Llull”.

2014-12-17 22.52.01

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s