Un concert amb èxit musical i auditorial

La música de Tchaikovsky va recobrar vida de les mans de dues germanes pianistes anomenades Yulia i Alina Lushchytskaya. Aquestes dues germanes van demostrar el seu art per la música a un concert que es va dur a terme el passat 11 de desembre en el Col·legi Major Ramon Llull.

   IMG_20141211_222402 IMG_20141211_223212

Aquest concert va ser un autèntic èxit ja que el que va fer captar l’atenció a molts estudiants residents al Col·legi Major fou que era un concert a quatre mans. A més, s’ha de dir que una gran part d’aquests residents tenen estudis musicals o toquen algun instrument. Per tant, aquest fet va fer possible que el concert fos tot un triomf. Així mateix, el que cal destacar d’aquest concert és que ha estat, per ara, un dels concerts amb més públic i a on el públic ha gaudit més d’escoltar la música.

Un altre aspecte a tenir en compte va ser que la peça musical del repertori de les dues germanes que va captar més l’atenció del públic, i aquest va poder gaudir amb una rialla a la boca fou la peça d’El Trencanous de Tchaikovsky. Aquesta va ser la darrera peça que es va tocar del repertori, ja que s’esperava que fos la més coneguda i interessant. Perquè aquesta història contada a través de la música ha triomfat en el món del ballet i, avui en dia, és un dels ballets més espectaculars i mundialment coneguts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s