Els videojocs són una arma de Satanàs

La visió dels videojocs, des de la seva creació, ha sofert una gran evolució pel que fa a l’època en què es viu. Des de l’origen dels videojocs, aquests jocs interactius es veien com una eina del dimoni que servia per controlar a les persones que hi jugaven. En canvi, avui en dia s’han convertit en una activitat que ja pertany a la vida quotidiana de les persones.

mspacman

Va ser a la dècada dels anys 40 quan es van intentar aquests jocs. Així doncs, en aquesta època, com que eren una novetat i un avanç en la tecnologia molt gran, hi va haver grans masses de gentque es van aficionar als videojocs. Això va provocar un certa addició per part de la gent. Per tant, va ser aquí on van sorgir famosos discursos de persones expertes i no tan expertes en contra d’aquests jocs. Com a exemple, tenim el famós discurs de Josué Yrion que al·lega que aquests són armes del diable i poden provocar moltes malalties, com és l’epilèpsia.

Però, tal i com es va dir a la conferència sobre aquest tema que es va dur a terme el passat dilluns 24 de novembre, en l’actualitat els videojocs han evolucionat tant físicament, ja que la seva mida és molt més petita i estèticament són més elegants, com també en la seva visió. Avui en dia, com que ja formen part de la rutina de la gent, ja no se veuen com una eina del mateix Satanàs sinó com una alternativa de joc d’entreteniment i per passar el temps. Per aquest motiu, és molt difícil trobar una família en els països desenvolupats que no tingui o no hagi tingut algun videojoc a casa.

Videojuegos

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s