Desmuntant el cinema

Una activitat habitual en aquesta residència que s’organitza cada dues setmanes, generalment, és el cinefòrum. I vosaltres us preguntareu, què és el cinefòrum? La resposta a aquesta pregunta és ben senzilla. Aquesta activitat consisteix en la presentació d’una pel·lícula, que enguany el gènere escollit és la comèdia, i un posterior col·loqui sobre el filme vist.

SONY DSC

Per la nit d’ahir, la pel·lícula triada va ser una de les moltes de Woody Allen, anomenada Desmontando a Harry. Així doncs, a les 22:30h. vam començar a veure la pel·lícula. Aquesta tracta de Harry, un escriptor, que es serveix amb freqüència de les seves experiències sentimentals i familiars per escriure les seves obres, raó per la qual la major part dels seus amics, parents i ex-parelles l’odien. En aquestes circumstàncies li resulta molt difícil trobar algú que el vulgui acompanyar en un viatge a la seva vella universitat per rebre un homenatge.

En el posterior col·loqui es va comentar com Woody Allen organitza la pel·lícula de tal manera que mescla escenes fictícies, que representen les històries i relats curts escrits pel protagonista, amb la realitat de Harry. A més, també es va esmentar que aquest famós director de cine, tot i la seva llarga trajectòria, no ha perdut el seu particular humor àcid que encara avui en dia fa somriure a l’espectador.

                 SONY DSC  SONY DSC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s