Incentivant la cultura general

Una de les activitats lúdiques que s’han preparat aquest curs 2014-2015 ha estat la realització d’un torneig de Trivial, amb el títol Trivial or not Trivial? Aquesta activitat va sorgir com una manera d’incentivar la cultura general de forma més entretinguda ha provocat una gran expectació ja que s’hi van apuntar aproximadament uns 18 grups de col·legials.

final

Per aquest motiu, la massiva participació dels estudiants, durant tot el mes d’octubre es van anar fent rondes eliminatòries on competien 3 grups diferents. Aquestes partides es van dur a terme cada dilluns, dimarts i dimecres durant les dues darreres setmanes d’octubre.

D’aquesta manera, es van classificar per a la final sis grups. Però només un d’ells va tenir el privilegi de poder guanyar i emportar-se el premi, un sopar gratuït al bar de n’Elena. El dia de la gran final hi va assistir un gran nombre de persones com a públic, cosa que va fer que la partida fos més emotiva i interessant. Igual que una gran final de qualsevol tipus d’esport aquesta també va ser dura i difícil. Dos equips van quedar empatats i van haver de jugar a “mort súbdita” (formatget per pregunta). Però, finalment, l’equip guanyador va aconseguir la victòria gràcies a la darrera pregunta, que deia així: De quin poble és el jugador de tennis Rafel Nadal? Quina pregunta més encertada per respondre-la un equip mallorquí!

SONY DSCSONY DSC

SONY DSC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s